Elindult a Libertárius.hu

A Libertárius.hu portál megpróbálja bemutatni a libertárius nézeteket magyar nyelven, illetve lehetőséget próbál biztosítani ezek megvitatására. Az Áttekintés részben röviden leírjuk, hogy mit jelent a libertárius szó. Ha kíváncsi, hogy Ön libertárius-e vagy más politikai nézeteket vall, töltse ki a világ legkisebb politikai kvízét. A libertárius nézetekről részletesebben olvashat a cikkekben és a fórumban megvitathatja a kapcsolódó témákat.

Hozzászólások

Libertarian filozofia

1. Fegyver viseles nalunk Amerikaban alkotmanyos jog.
2./ Szolas szabadsag.
3./Minimum kormanyzar.Az alami burokracia csokentese.
4./sexualis orientacio az egyen dolga nem kell szabalyozni.
5./A hatosagok csak kozossegi celra sajatithatnak ki hazat telket. Itt volt mar eset hogy egy miliomos epitett hotelt garazst es a tulajdonosokat kitettek.Neha a kielegites piaci ar alatt volt.
Vallas szabadsag a kormany ne segitsen egy vallast sem. Mineapolisban ado fizetok penzebol csinaltak egy lab mosot a muzulman dolgozok reszere.

Nem kell mindent engedni!!!!!!!

Nincs jobb dolgotok, mint ilyen baromságokkal tölteni az időt? Amerikában is meg van szabályozva a fegyverviselés, ott sem szaladgálhat senki csak úgy fegyverrel. A mai emberek buták nem is baj hogy sok minden szabályozva van! Fegyvert a mai népnek a kezébe adni nem jó elmélet kész öngyilkosság! Amerikába is csak otthon tarthat fegyvert az ember magával, nem viheti és a nagyobb kaliberű fegyvere ótis engedélykel! Csak akkor tarthatja magával, ha van rá engedélye! A mai világban nem kel olyan dolgokat engedélyezni, amivel másokban kárt lehet tenni, mert manapság már akárkit meg ölnek akár pár ezer forintért is. Nálunk is van szólásszabadság mindenki, azt mond, amit akar. Mindenkinek van véleménye. A demokrata meg a kommunista egy kutya mindig miattuk van Magyarország bajba.

"A mai világban nem kel olyan

"A mai világban nem kel olyan dolgokat engedélyezni, amivel másokban kárt lehet tenni, mert manapság már akárkit meg ölnek akár pár ezer forintért is." Ostoba vagy more! A fejszét is lehet fegyvernek használni. Most tiltsák be az összeset? Jobb ha tudod, a bűnözőknél lőfegyver van. Azok ellen a rendőrség nem tud megvédeni. Azoktól hirtelen csakis a saját fegyvereddel tudod megvédeni magadat, a családodat és a javaidat. A baj az, hogy a fősodrású média nemigen reklámozza az olyan meghiúsult fegveres rablásokat, amelyekben az fegyverrel rendelkező állapolgárok miatt futamottak meg a gazemberek. Pedig rengeteg ilyen van.

lmp-szdsz

Ne erőltessétek már ezt a liberalizmust, bukott szadeszosok.

Semmi közünk

Semmi közünk sem a szadeszhoz, sem az LMP ("Lophatsz Másoktól Pofátlanul" :) nevű társasághoz, sőt még a liberalizmushoz sem, legalábbis ahhoz nem, amit ma liberalizmus alatt értenek. Légyszi, néz körül egy kicsit a site-on mielőtt hozzászólsz!